#RDEČKA V PRAKSI

Verjamem, da 15 letne izkušnje pridobljene v  multinacionalkah, prispevajo k temu, da razumem izzive telefonske – hibridne prodaje. Vsaka prodajna ekipa je unikatna, vse pa si želijo odlične prodajne rezultate.

#rdečkini pristopi delujejo v praksi, so preverjeni in prinašajo odlične prodajne rezultate, zadovoljno in učinkovito ekipo, ter samozavestne prodajne pogovore.

7 točk učinkovitega prodajnega dialoga

Kako postaviti 7 točk dialoga tako, da bo vaša ekipa uspešna in učinkovita v telefonski prodaji?

Kako izvajati unikatne prodajne dialoge, kjer prodajni rezultat ni edini produkt pogovora, temveč sta tukaj še samozavesten in odgovoren zaposleni ter zadovoljna stranka?

Enostavni pristop k ustvarjanju odličnih prodajnih dialogov. Prijemi, ki v praski delujejo, saj bo bili v zadnjih 5ih letih preverjeni v različnih prodajnih ekipah.

Čas je, da se tvoja prodajna zgodba sliši! Brezplačni posvet.

Poslušam tvojo unikatno prodajno zgodbo.  Najprej mi jo zaupaj.  Tvoja zgodba je pomembna!. 

Poslušam. Čutim. Zaznam. Svetujem. Spodbujam. Spremljam.

Ko sem vzel v roke rdečko, sem bil skeptičen. Ko sem jo najprej prelistal, sem si rekel - ups, zanimivo. Po nekaj prebranih straneh, sem na osnovi lastnega poznavanja prodaje rekel, opa, avtorica ve, kaj piše. Pove veliko o osnovah telefonske komunikacije in prodaje. Iz prakse za prakso in to mi je všeč. S tem razlogom sem nabavil še dve rdečki in jih podaril puncam v našem klicnem centru, da jih preberejo in se za tem pogovorimo. Njihov feedback je bil odličen. Dvignila se jim je morala, motivacija in še bolj so razumele, da se je potrebno z ljudmi pogovarjati… Zares priporočam vsem, ki razmišljate da boste, ali že veliko uporabljate telefon pri svojem delu. Obvezno branje in opravite domače naloge. Hvaležni boste…

- Dr. Peter Baloh
Uveljavljen svetovalec - Certificiran PROSCI, Gallup Advanced Strengths Coach, Gallup High Performance Manager, e2grow Organizational Culture Transformation Champion

Petrino Rdečko sem prebrala v trenutku in na podoben način kot berem kriminalke. Ves čas me je zanimalo, kaj sledi. Prepričale so me Petrine osebne zgodbe, primeri dobre prakse ter predvsem praktične vaje, na katere sem naletela med branjem. Rdečko dojemam kot obvezno branje za vse marketerje oziroma prodajalce. Še posebej všeč mi je bila sistematična struktura vsebine in atraktivna grafika, ki odlično sovpada z vsebino. S pomočjo Rdečke sem dobila natančen vpogled v večplastnost telefonske komunikacije, ki je lahko ključ do uspešne prodaje. Kljub temu, da se sama kot podjetnica premalo poslužujem komunikacije preko telefona, me je knjiga navdušila do te mere, da sem tovrstno komunikacijo precej uspešno okrepila. Kako se to pozna pri poslu? Predvsem opažam, da lahko celo preko telefona kvalitetno in uspešno izpeljem prodajni pogovor. Hvala Petri za čudovit prispevek k povečanju prodaje v našem podjetju. Komaj čakam na nadaljevanko!

Maja Novak
direktorica We4You, Zavod za zaposlovanje. Ekspert za vsebinski in video marketing.

Rdečka je bila vedno zahteven vodja, ki je dokazovala, da se da iz vsakega kandidata iztisniti največ. S časom se je pokazalo tudi, da je vse imelo svoj smisel. Težak govor, zahtevni plani, naporen brifing.. vse je vodilo k temu, da si izplaval, če si le hotel. Petra, hvala. Vsem bi priporočal, da vztrajajo. "To ni zame", "jaz tega ne bi mogel", "se ne da" in podobne fraze so podcenjevanje. Predvsem podcenjevanje svojih zmogljivosti in čudovitega poklica. Konec koncev moraš zaupati sebi, da si zmožen predstaviti benefite česarkoli vsak dan vsakemu na vsakem koraku.

Simon Urbanč
Key account manager v medijskem podjetju

Pozdravljam vsa prizadevanja in ideje Rdečke. V času, ko se vsi vrti okrog umetne inteligence in robotizacije, je zelo pogumno postaviti srčen in pristen človeški dialog v središče poslovnega odnosa. Ker sem tudi sama prišla do podobnih spoznanj, kot jih v knjigi opisuje Petra, sem Rdečko takoj vzela za svojo.

Mojca Furlan Rejc
Digital Marketing Strategist

Pozdravljam vsa prizadevanja in ideje Rdečke. V času, ko se vsi vrti okrog umetne inteligence in robotizacije, je zelo pogumno postaviti srčen in pristen človeški dialog v središče poslovnega odnosa. Ker sem tudi sama prišla do podobnih spoznanj, kot jih v knjigi opisuje Petra, sem Rdečko takoj vzela za svojo

Silva Požlep
Magistra nenamagnetena trajnostnega razvoja, grafična oblikovalka in inženirka multimedije