Kdo sem?

Zdravo, jaz sem petra

Sem Petra Knez Bahor, poznavalka industrije in kulture kontaktnih centrov. 

Konstantna akcija, energija prepleta strank, ponudb, vprašanj, svetovalcev ter palete čustev me navdušuje. Dnevno svetujem timom in posameznikom, kako izkoristiti potencial te industrije za doseganje kvalitetnih, dolgoročnih in produktivnih odnosov, ki so temelj za doseganje ostalih KPI-jev: produktivnih, delovnih, kvantitativnih in kvalitativnih. (več v brezplačni knjigi KPI).

Tudi jaz sem najprej imela »cmok« v grlu, a z vztrajnostjo sem to premagala. Pogovori med zaposlenimi v kontaktnem centru in stranko so pogosto velik izziv. Spomnim se svoje začetniške zagate, ko mi je vodja klicnega centra kot začetnici v telefonski prodaji, izročil napisan dialog, katerega sem ponavljanja iz prodaje v prodajo in tonila pod težo nedoseganja prodajnih rezultatov. Po nekaj urah, sem se uprla, kreirala sem lasten dialog, izbrala besede v katere sem verjela in jih razumela, tako sem si pridobila zaupanje in spoštovanje ter naredila prodajni preskok. Že takrat se je rodila ideja za #rdečko. Od takrat dalje pomagam skrbnikom, vodjem, mentorjem, podjetjem in lastnikom izboljšati komunikacijo in s tem prodajne rezultate.

Industrijo kontaktnih centrov spremljam tudi kot redna predavateljica na mednarodnih konferencah Kontaktnih centrov v okviru BINE in kot sodnica poslovnih praks kontaktnih centrov v okviru združenja Contact center World. Če imate tudi v vaši ekipi kontaktnega centra cmok v grlu lahko skupaj prečešemo korake v dialogu, ki vam bodo pomagali doseči zastavljene cilje.

IZKUŠNJE

Klicni center & kontaktni center
15 LET 75%
Vizija in kultura prodajnih timov
10 LET 80%
Vodenje in upravljanje sprememb v telefonski prodaji
8 LET 85%
Odlična uporabniška izkušnja
6 LET 79%
Scroll to Top